Over ons & Contact

 

Over ons

 

 

 

 

De Veerkracht Academy is opgericht door Edith Horsting en Bente Heijtel, simpelweg vanuit noodzaak om werkend Nederland uit te rusten met skills die essentieel zijn om te dealen met de uitdagingen van deze tijd. Of dit nu stress & werkdruk-, leiderschap- of zingeving vraagstukken zijn.

In de +10 jaar dat wij werkzaam zijn op het gebied van leiderschap viel het ons op dat het gros van de mensen ‘slapend’ (re-actief & onbewust) door het leven gaat en zekerheid en bevestiging zoekt door de buitenwereld te willen controleren. Dit terwijl werkelijke regie en bezieling start met ‘wakker worden’ én het leren afstemmen op je binnenwereld. Iets waar in een wereld vol prikkels, veranderingen en mogelijkheden geen tijd voor lijkt te zijn, of wat we misschien wel te confronterend vinden.

Wil je duurzaam aan de slag met de potentie van medewerkers (persoonlijk leiderschap) dan vraagt het ‘elasticiteit’het vergroten van mentale- en emotionele veerkracht. Wij trainen o.a. aandacht & focus, ontwikkelen denkkracht en leren emoties & stress te reguleren.

Je kunt ons zien als ‘afstemmers’. Wij leren mensen ‘wakker’ door het leven te gaan en de wijsheid van gedachten, emoties en lichamelijke signalen te gebruiken, de verbinding met jezelf te herstellen en te handelen in lijn met intrinsiek gestuurde intenties. De Veerkracht Academy biedt diepgang, praktische opdrachten en tools om zo met de dag meer veerkracht te ontwikkelen.

Onze trainers hebben +10 jaar ervaring met in hun rugzak een unieke mix van:

 

–  Emotionele Intelligentie –

– Psychologie van het Lichaam –

– Mindfulness –

– Geweldloze Communicatie –

– de Emotie Coach methode –

– DISC en drijfveren (Insights) –

– Deep Democracy –

– Wim Hof Methode –

–  Positieve Psychologie –

– the Work van Byron Katie –

– Ontspanningstechnieken –

– Ademwerk –

Contactgegevens

 

info@veerkrachtacademy.com

 

Bente Heijtel – 06 47 32 26 68

bente@veerkrachtacademy.com

 

Edith Horsting – 06 39 79 76 64

edith@veerkrachtacademy.com

Wil je meer weten over ons aanbod en begeleiding? Neem contact op via het formulier hiernaast of stuur een mail naar info@veerkrachtacademy.com.

Wij nemen jouw privacy serieus. Hieronder tref je meer informatie:

1_Privacy Statement Veerkracht Academy

2_Algemene-Voorwaarden Veerkracht Academy