Over ons & Contact

Veerkracht specialisten kun je zien als afstemmers

 

 

 

 

De Veerkracht Academy is opgericht door Edith Horsting en Bente Heijtel, simpelweg vanuit noodzaak om werkend Nederland uit te rusten met skills die essentieel zijn om te dealen met de uitdagingen van deze tijd. Of dit nu stress & werkdruk-, leiderschap- of zingeving vraagstukken zijn.

In de +10 jaar dat wij werkzaam zijn op het gebied van leiderschap viel het ons op dat het gros van de mensen ‘slapend’ (re-actief & onbewust) door het leven gaat en zekerheid en bevestiging zoekt door de buitenwereld te willen controleren. Dit terwijl werkelijke regie en bezieling start met ‘wakker worden’ én het leren afstemmen op je binnenwereld. Iets waar in een wereld vol prikkels, veranderingen en mogelijkheden geen tijd voor lijkt te zijn, of wat we misschien wel te confronterend vinden.

Wil je duurzaam aan de slag met de potentie van medewerkers (persoonlijk leiderschap) dan vraagt het ‘elasticiteit’het vergroten van mentale- en emotionele veerkracht. Wij trainen o.a. aandacht & focus, ontwikkelen denkkracht en leren emoties & stress te reguleren.

Veerkracht specialisten kun je zien als ‘afstemmers’. Wij leren mensen ‘wakker’ door het leven te gaan en de wijsheid van gedachten, emoties en lichamelijke signalen te gebruiken. Wij hanteren een integrale aanpak die helpt de verbinding met jezelf te herstellen en te handelen in lijn met intrinsiek gestuurde intenties. 

De Veerkracht Academy biedt diepgang, down to earth opdrachten en praktische tools om met de dag meer veerkrachtig te ontwikkelen.

Al onze trainers hebben +10 jaar ervaring in hun vakgebied met in hun rugzak een unieke mix van:

 

–  Emotionele Intelligentie –

–   Positieve Psychologie  –

– Mindfulness  –

– Geweldloze Communicatie  –

– Neurowetenschappen  –

– Wim Hof Methode  –

– Psychologie van het Lichaam–

– the Work van Byron Katie –

– Ontspanningstechnieken  –

– Ademwerk  –

 

 

Contactgegevens

info@veerkrachtacademy.com

Bente Heijtel – 06 47 32 26 68

bente@veerkrachtacademy.com

Edith Horsting – 06 39 97 76 64

edith@veerkrachtacademy.com

Adres: Wagendijk 9, 3628 EP, Kockengen

Onze plek

Onze werk- en coach plek ‘de werkstal’ is zeer centraal gelegen. Tussen Amsterdam (20 min) en Utrecht (15 min), bewust uit de hectiek van de stad. Even weg uit de vertrouwde werkomgeving en de hectiek van het bedrijfsleven. We kiezen heel bewust voor vergezichten, weilanden en rust. Een ideale bodem om tot nieuwe inzichten, verdieping, creatie of ontspanning te komen.

Hello Purpose

Hello Purpose is opgericht in 2014 en richt zich op leiderschap- & persoonlijke ontwikkeling. Na meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en het faciliteren van grote leiderschapstrajecten binnen organisaties besloten Edith en Bente om vanuit een gedeelde visie, expertise te vertalen naar diverse soorten trainingen en producten. De veerkracht academy is hier een directe uiting van.

Hello Purpose richt zich op individuele-, team- en leiderschapsontwikkeling. Klik hieronder voor meer informatie over het aanbod van Hello Purpose.

Wil je meer weten over ons aanbod en begeleiding? Neem contact op via het formulier hiernaast of stuur een mail naar info@veerkrachtacademy.com.

Wij nemen jouw privacy serieus. Veerkracht Academy is een initiatief van Hello Purpose. Op alle producten van de Veerkracht Academy gelden dezelfde voorwaarden als op de producten en diensten van Hello Purpose.  Hieronder tref je meer informatie:

1_Privacy Statement Hello Purpose

2_Algemene-Voorwaarden Hello Purpose

Contactgegevens

Algemeen

info@veerkrachtacademy.com

Bente Heijtel – 06 47 32 26 68

bente@veerkrachtacademy.com

Edith Horsting – 06 39 97 76 64

edith@veerkrachtacademy.com

 

De Werkstal

Als wij niet bij onze klanten zijn, werken en creëren wij graag vanuit DE WERKSTAL in Kockengen.

Adres: Wagendijk 9, 3628 EP, Kockengen